Mihai Stoica sare la gâtul criticilor lui Tavi Popescu: `Considerente tactice pe care unii nu le înțeleg nici dacă le-ar tatua Dică pe antebrațe!`

Aseară, după ce FCSB a obținut calificarea acasă la Viking Stavanger, cei mai lăudați oameni au fost Andrei Cordea și Florinel Coman.

Criticii l-au luat însă la ochi Octavian Popescu, perla pe care Becali ar vrea peste 5o de milioane, dar care pare să fi intrat într-un ușor con de umbră.

Astăzi, managerul general al lui FCSB, Mihai Stoica, a ținut să le dea o replică criticilor și să-l apere pe tânărul fotbalist.

„Mă simt dator cu o explicație pentru toți diletanții care critică jocul lui Tavi Popescu. La meciul de aseară, din considerente tactice (pe care unii nu le înțeleg nici dacă i le-ar tatua Dică pe antebrațe), copilul a fost sacrificat, fiind jucătorul care l-a anihilat pe Markus Solbakken, jucător exponențial al echipei care a eliminat Sparta Praga.

Așa a ajuns Tavi să parcurgă cea mai mare distanță dintre toți jucătorii care au evoluat pe terenul de carton verde și să bifeze cele mai multe sprinturi, conform Catapult.

Un asemenea efort diminuează aportul ofensiv, dar oferă posibilitatea unor coechipieri (Coman, Cordea) să se ocupe cu asta. Cu plăcere”, a fost postarea lui Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed