Moment savuros cu `perla` lui Becali: `Dacă eram eu antrenor, mă scoteam singur!`

Octavian Popescu abia a împlinit 20 de ani și este unul dintre căpitanii FCSB-ului. Culmea, Tavi Popescu fusese cumpărat în vara anului 2020, după ce Becali dăduse 200.000 de euro pentru a-l aconta de la Regal Bucureşti pentru echipa a doua.

Însă Popescu a ajuns imediat la prima echipă, și Becali visa să-l dea pe zeci de milioane de euro. Însă ulterior, n-a mai fost în formă, însă chiar dacă patronul l-a criticat, nu l-a marginalizat, iar Popescu este recunoscutor.

”A contat foarte mult că a achitat suma, dar a contat foarte mult că m-a folosit în continuare. Cu toate că am avut o perioadă mai proastă, tot mă folosea, tot mă băga să joc.

(n.r. dacă erai tu antrenor…) Dacă eram eu, nu îl foloseam. Mă scoteam, dar a avut foarte mare încredere în mine”, a declarat Tavi Popescu, pentru Orange Sport.

”Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac… Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune. Acum nu mai pun…

Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri.

Fix înainte de meciul cu Rapid am început să mă uit şi mi-am dat seama că pot şi pot mai mult, dar trebuie să fiu mai liniştit la cap, să nu mai bag în seama pe toata lumea şi să-mi văd de treaba mea. Când trebuie să intri pe teren, trebuie să fii 100% concentrat”, a mai povestit Octavian Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed