Mititelu i-a atras atenția lui Dică! Ce i-a spus patronul Craiovei și care a fost reacția când a fost întrebat de Compagno

Piteștean de loc, Nicolae Dică a profitat de ocazie și de seara liberă și a mers la partida FC Argeș – FCU Craiova. A stat lângă Adrian Mititelu și a îmbinat plăcutul cu utilul. L-a tatonat pe patronul Craiovei în privința atacantului Andrea Compagno pe care FCSB ar vrea să-l ia.
Compagno a dat două goluri în Trivale, iar Dică ce i-a răspuns Mititelu în privința unui eventual transfer.

„A zis că nu-l vinde și îl înțeleg. A investit mulți bani, își dorește să între în play-off. Am spus-o și când a fost vorba de Bauza, e dificil să aducem jucători de acolo”, a mai povestit antrenorul celor de la FCSB.

Dică și Mititelu s-au mai conversat și despre alte subiecte. Finanțatorul Craiovei i-a dat un sfat antrenorului.

”Vorbeam ieri cu domnul Mititelu, să nu se supere că spun. Îmi spunea să fiu mai precaut în unele momente. Spunea că risc prea mult.”, a mai spus Dică.

„Nu îmi permit un semieșec în meciul următor de Liga 1. Întotdeauna gândesc pozitiv, că voi câștiga jocul. Nu ma gândesc la un egal sau că pierd jocul. Ați văzut și abordarea pe care am avut-o în Europa. Am câștigat 1-0 în tur în Slovacia și am venit acasă și am jucat la fel. Risc, dar e un risc pe care mi-l asum, așa sunt eu.”, a continuat antrenorul FCSB-ului.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari