Mișcarea momentului făcută de cei de la FCSB! Anunț înaintea meciului cu Farul. Se va rupe Arena Națională

Mișcarea momentului făcută de cei de la FCSB! Anunț înaintea meciului cu Farul. S-au pus în vânzare biletele pentru partida cu constănțenii din etapa cu numărul 7 din play-off. S-ar putea umple, din nou, Arena Naţională.

Echipa condusă de Elias Charalambous este lider în SuperLiga, iar în cazul în care nu va lua titlul matematic în această etapă ar putea să sărbătorească pe Arena Națională, pe 27 aprilie.

Mișcarea momentului făcută de cei de la FCSB

Biletele pentru meciul cu echipa lui Gică Hagi, din etapa cu numărul 7 a play-off-ului Superligii, au fost puse în vânzare.

Costul tichetelor este între 30 de lei și 250 de lei. Biletele la tribună pornesc de la 55 de lei la pimul nivel, în timp ce cele de la peluză sunt cele mai ieftine.

Pentru cele VIP doritorii trebuie să scoată din buzunar între 150 și 250 de lei.

Sunt așteptați peste 45.000 de spectatori pe Arena Națională, așa că meciul va fi sold-out cel mai probabil.

Prețul biletelor pentru FCSB – Farul:
PELUZA – 30 LEI
TRIBUNA 2, INEL 1 – 55 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 2 – 200 LEI
VIP 1 – 250 LEI

FCSB ar putea să câștige titlul de campioană chiar în această etapă. Pentru ca acest lucru să se întâmple ar trebui să câștige cele trei puncte cu Sepsi și CSU Craiova să nu câștige cu CFR Cluj.

„O să vorbesc de titlu când o să fie matematic luat. S-a făcut minune, nu mă așteptam chiar așa, să piardă Rapid 4 meciuri și să facă un egal. A făcut Dumnezeu minune. Dacă vrea Dumnezeu și se abate mânia Lui asupra mea, pierd campionatul. Normal, dacă o pui pe Botoșani în locul FCSB, ia campionatul. Logic, dar Dumnezeu nu e logic.

Acum, normal ar fi să batem OSK și Craiova să facă egal. Dumnezeu mi-a auzit… Nici nu mă așteptam să fie așa, îmi făceam socoteli să avem 6-7 puncte avans după 5 etape. Dar sunt 11. Noi trebuie să câștigăm un singur meci și gata. Nu mă mai mândresc, Dumnezeu a făcut ca Rapid să ia 4 bătăi. Le face Dumnezeu pe toate dacă tac, și Liga Campionilor și tot.”, a anunțat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed