Gică Hagi a dat verdictul! Dezvăluiri de ultimă oră despre vedeta de la Farul. Ar putea să plece în străinătate

Gică Hagi a dat verdictul în cazul lui Ionuț Cojocaru! Dezvăluiri de ultimă oră despre vedeta de la Farul. Ar putea să plece în străinătate dacă va continua să joace atât de bine. Tocmai a dat două goluri contra celor de la CFR Cluj.

Victoria de aseară, împotriva CFR-ului, cu 5-1, a adus multă fericire pe chipul lui Gică Hagi. Acesta este mândru de echipa sa și își felicită întreaga echipă pentru determinare și pentru rezultat.

Gică Hagi a dat verdictul!

Gică Hagi (59 de ani) a fost în culmea fericirii după victoria de vineri seara de la Ovidiu, 5-1 cu CFR Cluj.

Autorul ”dublei” pentru Farul, Ionuț Cojocaru (20 de ani) a primit laudele ”Regelui”, care i-a făcut și o scurtă caracterizare. Hagi a subliniat și că Louis Munteanu se simte mai bine cu  Cojocaru alături.

”Joacă foarte bine, are mult talent, un atacant care știe cu mingea, vede golul, are demarcări bune. Are nevoie de mai multe meciuri, dar știe fotbal”, a spus Hagi, la despre echipa sa.

”I-a fost ușor pentru că se știe și cu Louis de la juniori, se înțeleg foarte bine, erau foarte fericiți când i-am băgat prima oară. S-a văzut și pe fața lui Louis că e fericit când joacă cu Cojocaru”, a mai spus Hagi.

Ionuț Cojocaru, accidentat!

Cojocaru s-a accidentat, dar cei din staff-ul tehnic speră să nu fie vorba despre ceva grav care să necesite pauză. ”Da, a ieșit accidentat. sperăm să nu fie grav”, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed