Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului care poate decide titlul. Jucătorii care revin, de urgenţă, la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului care poate decide titlul. Jucătorii care revin, de urgenţă, la FCSB. Liderul din Superliga îşi poate adjudeca titlul, din punct de vedere matematic, la finalul etapei intermediare.

Echipa lui Elias Charalambous trebuie să câştige meciul cu Sepsi şi CSU Craiova să nu o bată pe CFR Cluj.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Chiar înaintea meciului cu Sepsi, Elias Charalambous are parte de o veste crucială. Duelul cu Sepsi are loc în etapa a 6-a a play-off-ului din Superliga. Se va disputa pe terenul echipei covăsnene, miercuri, de la ora 21:45.

FCSB a recuperat doi jucători importanți înaintea meciurilor din finalul play-off-ului. Este vorba despre Luis Phelipe și Ovidiu Popescu. Staff-ul medical al celor de la FCSB și-au dat acordul ca cei doi fotbaliști să revină la antrenamente, după ce în ultima vreme s-au confruntat cu accidentări, conform spotmedia.ro.

Astfel, Luis Phelipe și Ovidiu Popescu vor putea face parte din lotul celor de la FCSB pentru următoarele partide. Nu se ştie însă dacă vor prinde totuși minute în teren cei doi jucători.

Dacă Luis Phelipe și Ovidiu Popescu revin în lot, cei de la FCSB nu se vor putea baza în acest final de sezon pe Vlad Chiricheș, care a ieșit accidentat de pe teren la meciul cu Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului. După turul play-off-ului, FCSB se află pe primul loc în clasament, cu 45 de puncte.

La meciul cu Sepsi, ”roș-albaștrii” pot deveni campioni matematic, însă numai cu condiția să câștige meciul de la Sfântu Gheorghe, iar cei de la CSU Craiova să se încurce la meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed