Mircea Lucescu se va enerva cumplit! Dezvăluiri uluitoare ale lui Victor Piţurcă. Il Luce visa să antreneze Steaua

Mircea Lucescu se va enerva cumplit! Dezvăluiri uluitoare ale lui Victor Piţurcă. Il Luce visa să antreneze Steaua. Fostul selecţioner a vorbit despre rivalitatea dintre Steaua și Dinamo de dinainte de Revoluție.

Victor Piţurcă a detonat bomba. Susţine că Mircea Lucescu voia să antreneze echipa rivală. Valentin Ceauşescu nu a fost însă de acord.

Mircea Lucescu se va enerva cumplit!

Mircea Lucescu şi-ar fi dorit să ajungă în Ghencea înainte de a o antrena pe Dinamo. S-a opus însă Valentin Ceauşescu. „Domnul Lucescu voia să fie antrenor la Steaua, iar domnul Valentin i-a spus «Mircea, nu poţi fi antrenor la Steaua pentru că eşti dinamovist. Rezolv să mergi antrenor la Dinamo, dar ce te rog e să fie corectitudine, să se joace frumos. Astea sunt nişte secrete.

Nu cred că performanţele Stelei erau mai mari cu Mircea Lucescu. Nu mai era lotul care a fost. Probabil îşi aducea jucătorii lui de la Hunedoara, cum a făcut la Dinamo. Avea încredere în numiţi jucători, ceea ce e normal. El a mers pe jucătorii cu care a avut succes și a făcut o echipă foarte bună la Dinamo.

De ce n-a ajutat-o sistemul înainte de a forma această echipă? cinci ani am cam dominat Europa. Valentin Ceauşescu a fost cel care a ajutat Steaua? Nu, nu cred. De ce echipa Steaua n-a fost ajutată înainte? Ţin minte că Steaua termina doar pe locul al patrulea sau al cincilea, deși avea jucători buni. Adevărul e că Steaua n-a fost ajutată de absolut nimeni. Singurii care făceau tot ce se întâmpla erau cei de la Dinamo. De ce făcea Dinamo? Avea putere. Valentin nu avea nicio putere, că el n-ar fi vorbit niciodată aşa ceva. Valentin era de o corectitudine… Era un om model pentru mine.

Poate se supără dinamoviştii, poate se supără domnul Lucescu, dar eu spun realitatea. Și ştim cum s-au câştigat, Ghetele de Aur, ştim când se făcea 4-4. Să întrebaţi orice preşedinte şi vă spune adevărul, că Steaua niciodată n-a făcut lucrurile astea”, a spus Victor Pițurcă, la OrangeSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed