Revine Mircea Lucescu în fotbal?! Vestea momentului pentru antrenorul român. Echipa care îl vrea şi-a dat afară antrenorul

Revine Mircea Lucescu în fotbal?! Vestea momentului pentru antrenorul român. Echipa care îl vrea şi-a dat afară antrenorul. Fostul tehnician al lui Dinamo Kiev este dorit cu disperare în Turcia, de către cei de la Beşiktaş.

Acum, Mircea Lucescu o poate prelua pe echipa din Istanbul. Cei de la Beşiktaş l-au dat afară pe Fernando Santos din cauza rezultatelor proaste.

Revine Mircea Lucescu în fotbal?!

Dacă revine la această echipă ar fi al treilea mandat pentru Mircea Lucescu. Decizia de a-l data afară pe Santos vine după remiza 1-1 pe teren propriu cu Samsunspor, echipă aflată pe locul patru, la 36 de puncte în spatele actualului lider Galatasaray.

Până la finalul campionatului, antrenorul secund Serdar Topraktepe va asigura interimatul. Mai sunt cinci meciuri de campionat de disputat, iar Vulturii Negri sunt implicaţi în semifinalele Cupei Turciei împotriva lui MKE Ankaragücü.

La începutul lui 2024, Lucescu a fost dorit cu insistenţă de echipa din Istanbul. A negociat, dar totul a picat. Antrenorul român nu a vrut să preia echipa în plin sezon. „Am refuzat pentru că nu vreau să-i iau decât la început de campionat, nu intru în mijlocul lui, pentru că nu se ştie niciodată. Mă întorc cu alte probleme după”, a declarat Mircea Lucescu, la acea vreme, conform as.ro.

Lucescu a mai antrenat-o pe Beşiktaş timp de două sezoane, între 2002 şi 2004. În sezonul 2002-2003, antrenorul român a reuşit să câştige titlul în Turcia pe banca „vulturilor”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed