Mircea Lucescu i-a dat ordin lui Cristi Chivu! Ce este obligat să facă fostul căpitan al naţionalei. A fost ofertat din Superliga

Mircea Lucescu i-a dat ordin lui Cristi Chivu! S-a aflat ce este obligat să facă fostul căpitan al naţionalei. A fost ofertat din Superliga, iar acesta ar putea să accepte oportunitatea de a reveni în România.

Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu. I-a transmis antrenorului de la Inter U19 să facă pasul cel mare în carieră. Să renunţe la a mai antrena echipe de juniori.

Mircea Lucescu i-a dat ordin lui Cristi Chivu!

Cristi Chivu a fost ofertat de Dan Şucu de la Rapid, dar ar fi şi în vederile lui Mihai Rotaru, de la CSU Craiova. „Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis gata, e timpul să mergi la seniori!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare„, a declarat Mircea Lucescu.

Nu doar Rapid şi CSU Craiova l-au dorit pe Chivu. Fostul mare fundaş al lui Inter Milano a fost dorit şi de Petrolul sau Dinamo. Totuşi, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

Soţia lui Dan Şucu, Diana, a explicat şi care au fost motivele pentru care fostul campion de la Ajax, Roma sau Inter a refuzat o revenire în România, conform as.ro. „Nu cred că vrea să vină deocamdată! Nici soţia nu cred că vrea”, a spus soţia lui Dan Şucu, Diana, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed