Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Anunţ clar după calificarea României la EURO 2024. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Anunţ clar după calificarea României la EURO 2024. Mesaj pentru Edi Iordănescu. Scenariul făcut de tehnicianul român dacă selecționerul nu s-ar fi calificat la EURO 2024.

Naționala României s-a calificat sâmbătă la EURO 2024 după victoria cu Israel, iar marți, tricolorii se vor duela cu Elveția, pentru primul loc în Grupa I.

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Mesaj pentru Edi Iordănescu

Mircea Lucescu a ținut să felicite Federația Română de Fotbal (FRF), dar și selecționerul pentru gestionarea situației la meciul cu Israel. „Il Luce” a spus la, digisport, că este de părere că Edi Iordănescu și-ar fi încheiat cariera dacă nu reuşea.

„E o calificare importantă, fotbalul s-a nivelat, pentru că foarte multe țări mici au investit, au jucători dispuși la performanță și, sigur, echipele mari rămân echipele mari. Lupta pentru a ajunge la un turneu final devine din ce în ce mai grea. Cu atât mai mult, merită felicitări. Sper ca această calificare să ducă la apariția unui nucleu de jucători.

Felicit Federația și îl felicit pe Edi Iordănescu, e tânăr și poate duce munca mai departe. El a creat un nucleu de jucători, nu se poate face performanță dacă schimbi mereu jucătorii. A fost mai inspirat decât Yakin, care a schimbat mereu cei mai buni jucători și Elveția a pierdut puncte importante pe final de partidă.

Din grupa asta, era obligatorie calificarea. Dacă nu ar fi reușit calificarea, cariera lui la nivelul ăsta s-ar fi oprit. Nu e ușor să duci o astfel de echipă la calificare, cu presiunea care a existat. A fost o presiune creată de ei, pentru că și-au dat seama că era obligatorie calificarea”, a spus Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed