Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională?! Răspuns uluitor al lui Anghel Iordănescu. Răzvan Burleanu trebuie să ştie

Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională?! Răspuns uluitor al lui Anghel Iordănescu. Răzvan Burleanu trebuie să ştie. România tocmai s-a calificat la EURO 2024 după victoria cu Israel, scor 2-1.

Acum, ies la iveală noi amănunte despre viitorul lui Edi Iordănescu. Se vorbeşte deja că selecţionerul ar putea pleca după EURO 2024.

Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională?!

Şi tatăl selecţionerului, Anghel Iordănescu a vorbit despre această posibilitate. Acesta nu a negat această ipoteză. Mai mult, răspunsul lasă loc de multe interpretări.

„Nu știu ce va fi, nu știu punctul lui de vedere, nu știu punctul de vedere al Federației. Sincer, a avut o mână bună (n.r. despre Răzvan Burleanu). Dar au fost foarte multe discuții, au fost foarte mulți candidați, unii dintre ei au refuzat, alții nu au avut posibilitatea la momentul respectiv, fiind sub contract.

S-a ajuns la această soluție. În fotbal trebuie să ne așteptăm la orice. Orice e posibil. Nu se știe decât în urma rezultatelor. Acum, rezultatele l-au confirmat. Răzvan Burleanu a avut o mână bună”, a spus Anghel Iordănescu, în direct la Digi Sport.

Edi Iordănescu a anunţat că are nevoie de linişte după ultimul meci cu Elveţia. România joacă marţi seara, pe Arena Naţională, un nou meci decisiv. De la ora 21.45, are loc duelul pentru primul loc în grupă. Dacă nu pierdem, terminăm grupa în poziţia de lider.

Această poziţie este una foarte importantă. Dacă terminăm pe primul loc vom fi în a doua grupă valorică la tragerea la sorţi din 2 decembrie. Dacă terminîm pe locul 2 vom fi în a patra grupă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed