Câţi bani va lua Răzvan Burleanu pentru calificarea la EURO 2024. Dezvăluiri de ultimă oră despre şeful FRF. Va ieşi un scandal uriaş

S-a aflat câţi bani va lua Răzvan Burleanu pentru calificarea la EURO 2024. Dezvăluiri de ultimă oră despre şeful FRF. Va ieşi un scandal uriaş.

UEFA a acordat fiecărei echipe care s-a calificat la EURO 2024 o sumă urișă de bani.

S-a aflat câţi bani va lua Răzvan Burleanu pentru calificarea la EURO 2024

Răzvan Burleanu, președintele FRF, va încasa aproape 10 milioane de euro pentru prezența la Euro. Din suma respectivă acesta trebuie să plătească prime către jucători, antrenori și staff-ul administrativ. Un procent de 8% va fi redirecționat exclusiv staff-ului administrativ, Burleanu și colaboratorii urmând să-și împartă așadar suma de 800.000 de euro.

„Condițiile financiare nu au reprezentat niciodată un element fierbinte, astfel încât și FRF dincolo de aceste rezultate sportive la nivel de U21 și U19 care pregăteau succesul primei reprezentative, din punct de vedere financiar, FRF a fost în cea mai bună stabilitate în toată această perioadă.

Primele vor fi plătite la timp. (n.r – Dumneavoastră ce primă aveți?). Nu credeți că în momentul de față e mult mai frumos doar să ne bucurăm? Iar toate aceste subiecte să le discutăm în oricare altă conferință de presă. Se pare că am și uitat să ne bucurăm.

Aseară le-am spus colegilor mei, celor din staff și jucătorilor că pur și simplu nu trebuie să ne mai gândim la ce a fost până acum, nici măcar la ceea ce urmează. Doar să avem această capacitate de a ne bucura”, a declarat Burleanu.

Edi Iordănescu va lua dublu

Burleanu va avea încasa o primă puțin sub 100.000 de euro, iar Radu Vișan, secretarul general al FRF, va primi în jur de 70.000 de euro, la fel ca și Gabriel Bodescu, secretar general adjunct. Restul banilor vor fi împărțiți între subalterni și șefii de departamente, potrivit playsport.

Așadar, Burleanu va primi mai puțin pentru calificare decât selecționerul Edi Iordănescu. Tehnicianul va încasa o primă de aproximativ 200.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed