Mircea Lucescu, la un pas de bătaie! Un fost jucător face dezvăluiri şocante. Antrenorul l-a scos din minţi

Mircea Lucescu a fost la un pas de bătaie acum mulți ani! Un fost jucător face dezvăluiri şocante despre reacția pe care a avut-o la adresa sa. Antrenorul l-a scos din minţi pe fotbalistul care acorda un interviu în direct.

În 2011, echipa antrenată de Mircea Lucescu, Șahtior a fost învinsă cu 5-1 de Barcelona, în sferturile Champions League. După meci, fostul fundaș, Răzvan Raț care acorda un interviu, a fost acuzat în fața camerelor de antrenorul său.

Mircea Lucescu, la un pas de bătaie!

Răzvan Raț își aduce aminte de momentele în care juca sub comanda lui Lucescu la Șahtior. Unul din cele mai uimitoare a fost în momentul în care jucătorul acorda un interviu iar antrenorul a intervenit spunând: „Spune, mă, că am luat două goluri din cauza ta!”.
Fostul căpitan al naționalei a declarat că „am vrut să-i bag microfonul pe gât atunci”.
Deși cei doi colaborau de 7 ani, jucătorul a recunoscut că a explodat de nervi.

„Am avut două impulsuri: unu, să iau microfonul și să-i dau cu el în cap. Nu glumesc! Adică am o alură d-asta de… Sunt destul de impulsiv. Deci primul impuls, asta mi s-a întâmplat, adică nu mint cu nimic. Am vrut să iau microfonul și… ori să i-l bag pe gât, nu știu, ceva, să dau în el.

Adică pur și simplu să reacționez fizic. Ăsta a fost primul impuls. În același timp, în fracțiunile alea de secundă, mi-am dat seama că este «end of my career» (n.r. – finalul carierei), era clar «la revedere!» Rămânea în istoria fotbalului. Mi-a trecut prin cap că se va alege praful definitiv în tot ceea ce înseamnă cariera mea”, a declarat Răzvan Raț, citat de iamsport.ro.

Raț și Mircea Lucescu au câștigat împreună 7 tiluri în Ucraina cu Șahtior și Cupa UEFA, în 2009.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed