Mircea Lucescu s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună după ruşinea cu Liechtenstein: ‘Nu e un adversar bun înaintea EURO 2024’ + Pe cine a arătat cu degetul antrenorul

Mircea Lucescu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a putut să spună după ruşinea cu Liechtenstein. Naţionala lui Edi Iordănescu s-a făcut de râs în faţa amatorilor. A reuşit doar un egal, scor 0-0, pe Ghencea.

Mircea Lucescu s-a enervat cumplit după acest rezultat. Spune că s-a greşit când s-au ales aceşti adversari înaintea EURO 2024.

Mircea Lucescu s-a dezlănţuit!

„Am jucat cu o echipă care n-a trecut de centrul terenului. Au venit să joace pentru rezultat. Nu e un adversar bun înaintea EURO 2024. trebuia schimbată tactica. Am exagerat cu centrările şi loburile”, a spus Mircea Lucescu, la finalul meciului de pe Ghencea.

Mai mult, Mircea Lucescu nu s-a oprit aici. L-a criticat inclusiv pe căpitanul naţionaeli, Nicuşor Stanciu. „Stanciu fiind căpitan trebuia să-şi dozeze mai bine efortul. Nu poate să le facă el pe toate. Nu se poate. Toate echipele sunt bine pregătite acum, provin din academii. Un joc dificil că s-au apărat tot timpul. Un joc de antrenament şi atât”, a mai spus Lucescu.

România va avea parte de o grupă infernală la EURO 2024. Primul meci va fi contra Ucrainei, o echipă venită din barajele de Liga Naţiunilor. Apoi, urmează meciurile cu Belgia şi Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed