Mircea Lucescu, dezvăluiri despre retragere: ‘Vine un moment în care trebuie să spun gata’

Mircea Lucescu se află la al treilea sezon pe banca lui Dinamo Kiev. A avut o ofertă anul trecut, dar nu și-a părăsit echipa chiar dacă în Ucraina este război.

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Lucescu recunoaște că se gândește la retragere.

Mircea Lucescu, dezvăluiri despre retragere

Situația din Ucraina este dificilă din cauza războiului declanșat în urmă cu mai bine de un an. Totuși, cel mai titrat antrenor român nu a părăsit-o pe Dinamo Kiev. „Il Luce” recunoaște că a avut o ofertă de la Fenerbahce.

„Puteam să plec la Fenerbahce în vară cu situația asta. Dinamo Kiev m-a invitat atunci, acum 2 ani, când am hotărât să mă las, m-au convins, am venit, am avut succes, 3 titluri într-un an, după care a venit nebunia asta, nenorocirea asta de război și atunci lucrurile s-au schimbat total”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Sport Total FM.

Mircea Lucescu nu ascunde faptul că se gândește la retragere.

„Am rămas, fără fotbal nu pot să stau. Nu știu însă cât o să mai stau că vine un moment în care trebuie să spun gata. Sigur, mă gândesc și la momentul ăsta. Până acum nu am luat în calcul, pentru că văd că e foarte greu. Nu vezi luminița de la capătul tunelului, nu știi ce se întâmplă și atunci e greu.

Un antrenor care a fost obișnuit cu succese și toate astea suferă de 2 ori mai mult decât unul care e obișnuit cu altceva. E foarte greu când toată viața ai luptat să câștigi”, a mai spus românul pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed