Mircea Lucescu a dat verdictul! Ce spune după umilinţa încasată de echipa lui Adrian Mutu. Anunţ surpriză al antrenorului

S-a aflat ce spune Mircea Lucescu despre umilința încasată de Adrian Mutu. Anunțul surpriză a celui mai titrat antrenor român din istorie. Corvinul Hunedoara a eliminat-o pe CFR Cluj din Cupa României.

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la meciul de marți seara dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj, scor 4-0, din Cupa României.

Mircea Lucescu a dat verdictul!

Corvinul Hunedoara este fosta echipă antrenată de Mircea Lucescu, iar victoria acestora în fața ocupantei podiumului din clasamentul din Superligă, l-a făcut pe tehnician să îl laude pe Florin Maxim, antrenorul echipei.

„IL Luce” a asistat meciul împreună cu Ioan Andone, fostul jucător al echipei. Acesta a declarat pentru gsp.ro, ca a rămas foarte uimit de atmosfera creată de suporterii din Hunedoara, care au reușit să se strângă într-un număr de 13 mii.

„A fost o surpriză extraordinară. M-a surprins numărul foarte mare de fani, atmosfera, incitarea echipei pentru un joc ofensiv. Corvinul am meritat victoria. Felicit suporterii în primul rând, apoi pe jucători. Vreau să vorbesc și despre antrenor, care a organizat bine jocul. Echipa e întreținută din bugetul localnicilor.

Din câte știu, totul e în regulă, în limitele unei bune cuviințe pentru o echipă de Liga 2. Sunt jucători cu o anumită experiență de joc, tehnici, dar și unii tineri care își fac loc în peisajul fotbalului românesc.

Important e să facă acel stadion, să se mențină la acest nivel. Victoria e importantă dacă aduce o altă victorie. Altfel, se va crede că a fost o întâmplare. Continuitatea e extrem de importantă”, a declarat Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed