Imagini de senzație cu Mircea Lucescu și Ioan Andone. Cum au fost surprinși înaintea meciului Corvinul – CFR Cluj din Cupa României / Video

Imagini de senzație cu Mircea Lucescu și Ioan Andone. Cei doi antrenori au mers la Hunedoara pentru a vedea meciul din sferturilor de finală ale Cupei României. Chiar Ioan Andone a făcut totul public.

Corvinul și CFR Cluj se întâlnesc de la ora 19.30, iar partida se anunță una deosebit de interesantă.

Imagini de senzație cu Mircea Lucescu și Ioan Andone

Mircea Lucescu a făcut un adevărat tur de forță în aceste zile. A fost să vadă PAOK cu Panathinaikos, 3-2, apoi aseară a fost la stadionul Arcul de Triumf pentru a asista la partida dintre Dinamo și Petrolul, iar acum a ajuns la Hunedoara.

Aici s-a întâlnit înainte de meci cu prietenul său Ioan Andone. Cei doi au luat masa la un restaurant și au depănat amintiri. Imaginile au fost postate chiar de Andone pe contul de socializare.

„Într-o locație de vis, înainte de Corvinul Huneadoara – CFR Cluj, din Cupa României. Mâncăruri alese, oameni faini și povești. Ne vedem la stadion in curând!”, a transmis Ioan Andone pe Instagram.

 

Corvinul – CFR Cluj, primul meci din sferturile Cupei României

Corvinul – CFR Cluj este primul meci din actuala ediție a sferturilor de finală ale Cupei României.

Corvinul este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, dar nu are drept de promovare, dar visează la Cupa României. De partea cealaltă, clujenii au anunțat că obiectivul lor este câștigarea trofeului.

”Este clar că ne dorim să câștigăm Cupa. Este unul dintre obiectivele clubului în acest an și trebuie tratat ca atare. Titlul nu a fost unul dintre obiectivele mele. Este un obiectiv al clubului, ca întotdeauna, dar în momentul de față va fi foarte greu ca FCSB să mai piardă acest titlu, părerea mea”, a declarat Adrian Mutu înainte partidei de la Hunedoara.

Celelalte jocuri din sferturile de finală ale Cupei României:
FCU Craiova – Voluntari, miercuri, 18:00
U Cluj – Hermannstadt, miercuri, 21:00
Universitatea Craiova – Oțelul, joi, 19:30

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed