Minte Mirel Rădoi?! Oficialii din FRF dau cărţile pe faţă. Anunţ clar în scandalul momentului

Minte Mirel Rădoi?! Oficialii din FRF dau cărţile pe faţă. Mirel Rădoi a declarat că Mihai Stoichiță a contribuit la plecarea sa de la echipa națională.

Directorul tehnic al FRF a răspuns imediat acuzațiilor.

Scandal uriaș între Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță

Mirel Rădoi a dezvăluit că a fost deranjat de faptul că Mihai Stoichiță se implica la echipa națională în timpul mandatului său. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru acre a decis să plece. Fostul selecționer spune că s-a enervat cumplit la partida cu Islanda, la care a fost la un pas să plece de pe teren.

După aceste acuzații, Mihai Stoichiță a spus și varianta sa.

”Când a spus asta? Eu nu cred că a spus asta. Mi se pare un subiect de acum un an și ceva, când a fost meciul cu Islanda, care a fost decisiv. Din ce îmi aduc aminte, după ce s-a terminat acel meci, am avut câteva întâlniri în care aproape îl convinsesem să rămână la națională. Nu înțeleg. Am fost cu președintele la el. Apoi, în Liechtenstein, în avion, am avut o discuție numai eu cu el, i-am spus că se întâmplă, pentru că voiam să câștigăm, strigasem: ‘Urcă, urcă’. Nici nu mai țin minte ce am strigat.

Eu nu am fost niciodată deranjat de strigătele oricui din tribună, se mai întâmplă, poate striga orice spectator.

De ce să mă deranjeze (n.r.: dacă ar fi strigat Săndoi)? Vrea să mă ajute, nu să mă distrugă. Cum să nu? Păi tu nu strigai, Florine (n.r. către Florin Prunea), la jucătorii tăi, când erai la Iași? Când era și o situație de criză.

Dacă a acceptat întâlnirile cu președintele și cu mine după meciul cu Liechtenstein, în care clar i s-a spus lui Mirel… Întâlnirea a avut loc după două-trei săptămâni. Atunci au venit jucătorii și m-au luat de la masă să mă duc la președinte și să îi spun că ei îl vor antrenor în continuare.

După aceea, m-am dus și am făcut demersurile. Eu nu văd niciun conflict, nu îmi dau seama de unde această problemă dintr-odată. Relația e una bună în continuare”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Special.

Ce a spus Mirel Rădoi despre relația cu Stoichiță

Antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat când a fost la națională în cadrul podcast-ului „Profu’ de Sport”.

„Și acum îi reproșez lui nea Mihai. Când văd că directorul tehnic al Federației iese și țipă de sus „Urcă, urcă, urcă!”, eu nu accept. Accept de la un spectator. E liber să spună ce vrea. Dar nu de la directorul tehnic. Pentru că directorul tehnic m-a pus pe mine să fac lucrul ăla. Dacă tu începi să vorbești înseamnă că nu ai încredere. Și nu trebuie să mai fiu acolo.

De parcă noi, la 0-0, nu știam că trebuie să câștigăm meciul ca să terminăm pe locul 2.
Dacă noi conduceam, plecam de pe bancă în timpul meciului. Am vrut să-l las pe Dică. Serios!”, a spus Rădoi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed