Mihai Stoichiță, mesaj clar pentru Gigi Becali! Ce vrea să facă omul lui Burleanu

Mihai Stoichiță are un mesaj clar pentru Gigi Becali! Oficialul Federației Române de Fotbal îi transmite un mesaj latifundiarului. Ce vrea să facă omul lui Burleanu.

Mihai Stoichiță a vorbit despre posibila retragere a lui Gigi Becali din fotbal. Patronul celor de la FCSB a anunțat că vrea să iasă din fotbal, după ce echipa sa a fost nedreptățită de către Horațiu Feșnic, în derby-ul cu Rapid.

Mihai Stoichiță vrea ca Gigi Becali să rămână în fotbal

Mihai Stoichiță vrea ca Gigi Becali să rămână în fotbal. Omul lui Burleanu consideră că retragerea latifundiarului va reprezenta o mare pierdere pentru fotbalul românesc.

„Eu am mai spus-o și acum două zile. Nu cred că va rezista Gigi prea mult fără fotbal. E pasiunea lui principală. O să-l sun, l-am mai sunat. Am o relație cu el cum am cu toți președinții cu care am lucrat. A fost în primă fază normal sub imperiul emoțiilor care au fost. Acum văd că se dezamorsează toată această stare tensionată.

(n.r. E retragerea lui Gigi o pierdere?) Mare! Nu vă supărați, un patron care ține de 20 de ani la nivel înalt, că a fost campioană, că a fost locul doi, locul trei, îți dai seama. Asta înseamnă în primul rând pasiune, constanță în a investi niște bani. Nu știu cine ar mai fi făcut asta. Eu îi admir pe toți patronii din fotbalul românesc care încearcă să țină interes pentru această activitate”, a spus Mihai Stoichiță.

Declarațiile lui Mihai Stoichiță vin după ce șeful Federației Române de Fotbal l-a făcut praf pe latifundiar, acesta fiind de părere că patronul nu ia în considerare și situațiile în care echipa sa a fost avantajată de arbitraj.

Rămâne de văzut însă dacă Gigi Becali chiar se va retrage din fotbal sau dacă va reveni asupra deciziei, așa cum a mai făcut-o în trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed