Fostul „secund” al lui Cosmin Contra de la echipa națională merge la sală 7 zile din 7 și spune că nu mai știe ce gust au pâinea și pastele, pe care le-a scos demult din meniu.
Între două antrenamente cu băieții săi, în fiecare zi, Adi Mihalcea își face timp să meargă câte o oră la sală. Antrenorul Buzăului se pregătește cu preparatorul fizic al echipei, Bogdan Hetco, școlit în Italia.
„Sunt săptămâni când fac antrenament în fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminica”, povestește Mihalcea. Hetco i-a pregătit un program de la care nu se abate.
„Adi este un elev ascultător, a trecut și el prin astea, știe ce să facă, se adaptează la toate cerințele”, mărturisește preparatorul fizic al lui FC Buzău.
Cum orice naș își are nașul, la sală, Mihalcea nu iese din cuvântul lui Bogdan. „Lucrăm împreună de 2 ani, îmi explică și normal că îl ascult, pe partea fizică că el e profesorul, el e șeful”, recunoaște Mihalcea.
”Nu mai am arderile din tinerețe!”
Deși este gurmand, antrenorul povestește că a trecut cu bine peste sărbătorile de iarnă și recunoaște că mai are momente în care exagerează.
„Sunt cu ochiul pe cântar și atunci, dacă am exagerat într-o zi, două sau în weekend, apoi, toată săptămâna trag destul de tare”, explică Mihalcea.
Fostul dinamovist face eforturi pentru a fi în formă și ține cont de fiecare dată ce mănâncă. „Metabolismul nu îmi mai permite și poate nu mai am arderile ca în tinerețe. Nu mai fac exces la paste de exemplu, pe care le ador și le-aș mânca în fiecare zi. Pâinea am scos-o demult din alimentație”, spune antrenorul Buzăului.