Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Atac devastator al oficialului de la FCSB. Ce l-a scos din minţi imediat după meci

Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Atac devastator al oficialului de la FCSB. S-a aflat ce l-a scos din minţi imediat după meci pe managerul general al liderului din Superliga. Acesta a reacţionat după eliminarea lui Nana Antwi, din meicul cu FC Botoşani.

Mihai Stoica a reacționat dur la adresa lui Marius Avram, analistul celor de la Digi Sport. Fosutl arbitru spusese că Antwi a fost eliminat corect.

Mihai Stoica s-a enervat cumplit!

Fără să îi pronunţe numele, Mihai Stoica l-a atacat dur pe Avram. Asta după ce acelaşi fost arbitru a spus că la meciul CSU Craiova-FC Voluntari 2-1 Nicușor Bancu nu trebuia eliminat. La faza de la Craiova VAR nu a intervenit, iar Bancu a văzut doar galben.

Adrian Cojocaru, centralul partidei, i-a arătat doar cartonașul galben căpitanului formației din Bănie, chiar dacă Bancu l-a faultat pe Carnat din postura de ultim apărător. ”Nu-mi vine să cred cât de idioți sau de inculți din punct de vedere al fotbalului în general (al arbitrajului în special) ne cred unii. Așadar, la Bancu e galben pentru că Dumiter (n.r. – Carnat) nu controlează balonul. Subscriu, chiar e evident.

Dar la Nana e roșu pentru că Enzo Lopez îl controlează perfect, creându-și o ocazie iminentă?

Poate ni se explică și cum face Enzo asta. Preluare cu dreptul perpendicular pe poartă, control impecabil cu stângul? Cum sunteți siguri de iminența golului? Cum? Cum? Cum? Că noi, oamenii de rând fără masterate în arbitraj, nu realizăm.

Simplificați-o, oameni buni! Spuneți așa : “E roșu pt că așa vreau eu!” Măcar așa nu ne mai insultați. Doar ne ignorați”, a scris Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed