Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Vedeta de la FCSB care l-a impresionat. Nimeni nu se aştepta la asta

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Vedeta de la FCSB care l-a impresionat. Nimeni nu se aştepta la asta. Sunt dezvăluiri după meciul câştigat de echipa roş-albastră cu cei de la FC Botoşani.

FCSB a câștigat împotriva FC Botoșani, cu scorul de 3-2, meciul din etapa a 27-a din Superligă.

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea!

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al vicecampioanei, consideră că Octavian Popescu (21 de ani) a fost cel mai bun jucător de pe teren.

„Octavian Popescu, pentru mine, a fost cel mai bun jucător de pe teren. A jucat fără greșeală! Peste Olaru și Coman, el a jucat fără greșeală.

A jucat numai din prima, a avut niște realizări excepționale. Îmi pare rău că nu a reușit să marcheze. A jucat excepțional în rest. Pentru mine a fost numărul 1”, a afirmat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Octavian Popescu a avut cel mai bun meci al său din 2024. El a dat o pasă decisivă pentru Florinel Coman.

Arbitrul Cătălin Buși a avut o partidă dificilă pe Arena Națională. A acordat trei cartonașe roșii și a primit critici din partea lui Mihai Stoica.

Despre eliminarea lui Nana Antwi în prima repriză, Stoica a spus:

„E o eroare tehnică. A jucat puțin timorat, nu cred că a fost obișnuit să joace cu atât de mulți spectatori. VAR trebuie să intervină când e o eroare flagrantă a arbitrului. Dacă nu a intervenit în Giulești, când Onea a intrat la Coman, de ce a intervenit acum? Eu nu zic că e o situație clară.

La al doilea roșu, al lui Olaru, eu zic că este fault la Șut. E primul cartonaș roșu pe care îl ia pentru o intrare în toată cariera. Nu e problemă de disciplină la Olaru. Doar cei care nu au nicio legătură cu fenomenul nu înțeleg anumite chestii. Era minutul 87, prin ce faze trecuseră jucătorii noștri?

Atât am eu să le imput, că au fost puțin superficiali până a luat Nana roșu. Au alergat de au rupt. Când ești pe final și ai un meci de acest gen, cu adrenalina la maxim, se poate întâmpla orice. Intrarea lui poate duce la eliminare, dar este infinit mai puțin gravă decât intrarea lui Onea la Coman. Dacă cineva îmi spune că nu e așa…”, a mai spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed