Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Decizia care stârneşte un scandal uriaş în Superliga. Totul a devenit public

Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Decizia care stârneşte un scandal uriaş în Superliga. Totul a devenit public.

Mihai Stoica, șeful Consiliului de Administrație al echipei FCSB, a comentat decizia LPF de a adăuga o rundă intermediară în play-off-ul din acest sezon.

FCSB are încredere că va începe play-off-ul de pe prima poziție. Cu doar trei etape rămase din sezonul regulat, echipa roș-albaștrilor este lider al Superligii, cu 10 puncte în fața CFR Cluj și Rapid.

Mihai Stoica s-a enervat cumplit!

La solicitarea lui Edi Iordănescu, care dorește mai mult timp pentru pregătirea înainte de EURO 2024, LPF a adăugat o rundă intermediară în play-off, conform Orange Sport.

„Astăzi am primit. Eu nu înțeleg de ce e o așa crasă lipsă de respect. Auzisem, pe surse, că se va introduce o etapă intermediară. L-am rugat pe Valeriu Argăseală să se intereseze. A sunat săptămâna trecută, am fost și eu de față. Am spus că nu se introduce.

Acum patru zile am primit o întrebare. Sunteți de acord să se introducă o etapă intermediară? Am zis nu! Nu e normal. Eu am făcut deja programul de pregătire estivală. Nu suntem de acord.

Azi m-au informat, încă nu e oficial, dar se va introduce etapă intermediară după etapa cu numărul 5. De ce ne-ați mai întrebat? Poate sunt unii care vor să meargă în vacanță mai repede. Etapele 5, 6 și 7 vor fi legate.

De ce să nu se introducă acum sau săptămâna trecută etapă? Edi a făcut discuția în decembrie și nu s-a făcut nimic. Pentru ce?! Dacă tot o ceri în decembrie, hai să ne așezăm la masă și să discutăm. Le plac vacanțele…”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed