Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Umilinţă totală pentru cei de la Rapid. Ce le-a transmis rivalilor din Superliga

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Umilinţă totală pentru cei de la Rapid. S-a aflat ce le-a transmis managerul general de la FCSB rivalilor din Superliga. Va ieşi un mare scandal între cele două echipe.

Jucătorii de la Rapid au devenit mai încrezători după ce au redus diferența la șapte puncte față de liderul FCSB, iar conducerea echipei giuleștene a transmis câteva mesaje provocatoare către rivală.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Acționarul principal de la Rapid, Dan Șucu, i-a transmis public lui Gigi Becali mesajul: „Venim după voi! Venim după FCSB”.

După ultimul meci din Liga 1, în care Rapid a câștigat împotriva FC Hermannstadt (2-0), iar FCSB a obținut o remiză cu U Cluj (0-0), Daniel Niculae a transmis un mesaj similar.

Președintele echipei giuleștene a postat o fotografie pe Instagram cu urme de pași în zăpadă și mesajul „Venim”, referindu-se la competiția pentru titlu cu FCSB.

Mihai Stoica: „Îmi vin multe să spun”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a răspuns la mesajul lui Daniel Niculae. El s-a distrat pe seama emoticonului alb-vișiniu folosit de președintele Rapidului, care reprezintă drapelul Letoniei, dar a evitat să facă comentarii prea dure, conform Orangesport.

„Steagul Letoniei! (n.r – râde). Oricum, mie astea îmi plac. Cred că tema este din Game of Thrones. Știu că Nico a mai făcut niște referiri la Game of Thrones, și eu am văzut și mi-a plăcut. Mie îmi place Daniel Niculae, e un tip ok.

Unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am și pe care i-am avut vreodată în fotbal e Vasile Maftei, care urăște culorile noastre. Dacă împărțim cu 10 ura lui nu știu dacă e cineva de la noi care să urască Rapidul cum urăște el (n.r – FCSB).

Eu am îngropat securea războiului cu Săpunaru, cu care aveam cele mai mari clinciuri posibile. Tocmai d-aia nici nu zic nimic. Îmi vin multe să spun, dar chiar nu vreau.

Dacă noi terminăm pe locul 1 și Rapid termină locul 2 sezonul regulat, ultimul meci din campionat e în Giulești pentru că așa e țintarul. Dacă s-ar termina meciul cu un rezultat care ne-ar face campioni, normal că mi-aș dori. Mi-aș dori mai mult decât să se termine campionatul cu câteva etape înainte. Ar fi ceva foarte frumos”, a afirmat Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed