Scandal uriaş în Superliga! Acuzaţii grave înaintea meciului cu Rapid: ‘ Este un campionat care a fost viciat’

Scandal uriaş în Superliga! Acuzaţii grave înaintea meciului cu Rapid. S-a dezlănţuit pur şi simplu, foarte supărat pe deciziile arbitrilor. Leo Grozavu a avut un discurs dur înainte de Poli Iaşi-Rapid.

Leo Grozavu speră să se menţină cu Poli Iaşi în Superliga. Este însă total nemulţumit de prestaţia arbitrilor în partidele echipei sale.

Scandal uriaş în Superliga!

Leo Grozavu nu s-a mai putut abține și a acuzar fluieraşii din Superliga. Spune că acest campionat a fost viciat. A vorbit despre faza de la meciul cu Petrolul în care Paul Papp are o intrare extrem de dură la Rareș Ispas, însă arbitrul nu a acordat nici măcar cartonaș galben.

”Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a accidentat pe Ispas și l-a scos din circuit? Nu s-a întâmplat nimic! Bine, mersi, mergem în continuare. Aceste greșeli de arbitraj care s-au îndreptat împotriva noastră ne-au privat de foarte multe puncte. Avem un jucător care iese din circuit cu o fisură la picior.

Fisura aia nu se putea observa imediat pe teren ca domnul Mladinovici să-și dea seama. A trebuit vreo cinci minute să-și dea seama că trebuie să dea un cartonaș galben, pe care l-a scos cu chiu, cu vai. Toate aceste delegări, toate aceste arbitraje sunt direcționate. Mă opresc aici, pentru că altfel aș intra într-o altă sferă.

Este un campionat care a fost viciat. Se fac greșeli multiple, cu tot cu tehnologie. Nu e normal! Avem absențe pentru că un arbitru nu a văzut un fault evident, care se vedea de pe Marte sau de pe altă planetă. Există tehnologie care trebuia să repare greșeala. Suntem oameni, putem greși. Nu-i fac un proces de intenție arbitrului cu Petrolul, dar cei care se ocupă de a repara o greșeală, trebuiau să o facă. Eu sper ca ierarhiile să fie făcute doar de echipe, mai puțin de terțe entități”, a spus Leo Grozavu.

Antrenorul moldovenilor a criticat și conducerea echipei pe care o antrenează. ”Și clubul nostru ar trebui să aibă intervenții mai… De toamna trecută, alte cluburi, la cea mai mică adiere de vânt împotriva lor, au ieșit, au făcut un tam-tam de nedescris. Noi suntem o echipă foarte timidă, foarte disciplinată. În România, cine strigă mai tare, are dreptate! Noi nu strigăm, sper să nu fim nevoiți s-o facem”, a continuat Grozavu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed