Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! L-a făcut praf pe Victor Piţurcă în direct. Ce a putut spune despre fostul selecţioner

Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre strategia bizară pe care o folosea Victor Pițurcă în perioada în care acesta era selecționer.

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada în care echipa națională era antrenată de Victor Pițurcă. Cu fostul jucător al Stelei pe bancă, echipa națională s-a calificat la Campionatele Europene din 2000 și 2008.

Mihai Stoica, despre strategia lui Pițurcă

Mihai Stoica a vorbit despre strategia lui Victor Pițurcă. Oficialul de la FCSB este de părere că exista antrenori și selecționeri, iar în opinia sa, Victor Pițurcă este un selecționer bun, chiar dacă în cariera de antrenor nu a făcut nimic.

„Moldova a făcut egal cu Cehia. De ce să nu batem şi noi Elveţia? Victor Pițurcă îi ducea la Constanţa, unde era terenul prost, unde chiuvetele erau înfrundate. Nu le crea condiţii de confort, să se gândească doar să se termine meciul odată.

Există antrenori şi selecţioneri. Clar, Piţurcă a fost selecţioner. Ca antrenor, poţi să zici că prin Europa nimic, dar a fost selecţioner”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

De asemenea, și Basarab Panduru a vorbit despre acest subiect, completându-l pe Mihai Stoica.

„Aici intervine antrenorul, selecţionerul, care trebuie să facă rezultate. Trebuie să avem o strategie. Noi nu trebuie să ne gândim la cât de bună Elveţia. Aici trebuie să vină selecţionerul şi să vorbească despre cum trebuie să facă punctele.

Aici nu ai ce să ieşi în evidenţă. Aici trebuie să găseşti formula potrivită pentru a face rezultate. Nu ai jucători buni, trebuie să ai selecţioner bun. Urmează să vedem. Hai să avem încredere până atunci. Înainte mergea. Acum nu mai merge. În Portugalia nu a fost aşa. S-a jucat pe Dragao şi s-au calificat la EURO”, a spus Basarab Panduru pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed