Drama uriaşă a celei mai cunoscute amante din România! Ce i-a făcut Victor Piţurcă. Vica Blochina a recunoscut

Drama uriaşă a celei mai cunoscute amante din România! S-a aflat ce i-a făcut Victor Piţurcă. Vica Blochina a recunoscut totul. Fosta balerină a trecut prin grave probleme financiare.

Cea mai cunoscută amantă din România a avut probleme cu banii. Chiar Vica Blochina a mărturisit că a trecut prin mari cumpene.

Drama uriaşă a celei mai cunoscute amante din România!

Cea mai cunoscută amantă din România a dat cărţile pe faţă. Nu i-a mers foarte bine pe plan financiar. Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, a trecut printr-un an dificil.

Asta în situaţia în care fosta amantă a lui Victor Piţurcă era obişnuită să fie răsfăţată de bărbaţi. În ultimul an însă, nu a mai avut banii cu care era obişnuită. „Și eu am avut perioade foarte grele în viața mea. Chiar anul trecut am avut o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar. Nu mi-a mers business-ul cum am vrut.

Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu. Am pierdut foarte multe lucruri, dar cazi, pici, te ridici. Dacă ai oameni care te ajută lângă tine, cu o vorbă bună, un sfat, contează foarte mult. Mai mult contează să fii înconjurat de lume mișto”, a spus Blochina.

Vica Blochina a recunoscut că s-a despărțit de bărbați din cauza situației financiare. ”M-am despărțit din cauza banilor, da, da, da. Persoanei respective nu îi plăcea să muncească foarte mult. Nu puteam să construim niște chestii împreună. Pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta.

Nu să-mi dea mie bărbatul banii, dar să mă pot baza pe el. Eu n-aș putea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine. Nu se poate sta pe banii mei. Un bărbat care nu poate să-și ofere lui o viața bună, nu e fericit și nu te poate face nici pe tine fericită. Un bărbat care nu produce este un bărbat stresat”, a spus Vica Blochina, la Teo Show.

Dacă iniţial primea o pensie alimentară de 9.000 de euro de la Victor Piţurcă, suma a scăzut la „doar” 1500 de euro. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenor pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari