Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Cum vrea să ajute naţionala înainte de EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! S-a aflat cum vrea să ajute naţionala înainte de EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Oficialul celor de la FCSB i-a transmis lui Denis Alibec să vină în ţară şi să se antreneze separat.

Mihai Stoica face lobby pentru Denis Alibec la echipa naţională. Spune că totul depinde atacantul naționalei, dacă va fi sau nu prezent la EURO 2024. Acesta a mai subliniat că e concurență mare pentru postul de atacant.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

Denis Alibec a fost titular în duelul cu Columbia. A avut ratări uluitoare. În meciul cu Irlanda de Nord, atacantul a fpst rezervă neutilizată. Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Denis Alibec. Acesta consideră că atacantul trebuie să se antreneze mai mult, Edi Iordănescu fiind extrem de atent la aceste detalii.

În acest context, Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să vină în România pentru a se antrena, deoarece dacă se va pregăti suplimentar, cu siguranță nu va rata prezența la EURO 2024.

„Nu am fost noi foarte slabi, au fost ei foarte buni. Nu am văzut echipă care să joace atât de Rapid. Vârful ăsta de la Krasnodar e atât de bun. Noi jucăm cu Belgia. Nu mai sunt ce au fost, dar tot joacă la nişte echipe… iar de la mijloc în sus… Noi am fost slabi în Elveţia. Nu puteam să ne uităm la meci. Aici, cu Columbia, nu am fost slabi.

Am văzut ce a declarat Edi. Depinde foarte mult la Alibec cum va fi din punct de vedere fizic, dar dacă el va lucra suplimentar, nu riscă (n.r. să nu fie la EURO). Să vină în România, să se antreneze, să descarce datele din GPS şi să i le trimită lui Edi. El la chestiile astea e foarte minuţios.

Sunt trei jucători pe două posturi: Puşcaş, Alibec şi Drăguş. Nu cred că Mihăilă şi Coman vor lipsi. E posibil ca Edi să fi avut o discuţie particulară cu Drăguş, că el joacă la echipă de club şi poate a vrut să le dea mai multe minute celorlalţi atacanţi”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed