Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Atac devastator la adresa adversarei tricolorilor de la EURO 2024. I-a făcut praf în direct

Mihai Stoica, discurs de zile mari despre turneul final din Germania! Managerul FCSB a lansat un atac devastator la adresa adversarei tricolorilor de la EURO 2024. I-a făcut praf în direct.

Mihai Stoica a prefațat demersul primei reprezentative la EURO 2024! Oficialul roș-albaștrilor a ironizat selecționata Slovaciei.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

România se situează în Grupa E alături de Belgia, Slovacia și Ucraina, ultima selecționată care tocmai s-a calificat în urma victoriei contra Islandei, 2-1!

Mihai Stoica este convins că lotul naționalei lui Edi Iordănescu va face o figură frumoasă în grupe la turneul final din Germania. Oficialul liderului din Superliga a ironizat reprezentativa Slovaciei, care ar dispune de un lot extrem de slab.

„Ştii cine joacă fundaş dreapta şi prinde meciuri în naţionala Slovaciei? Pekarik. Ştii câţi ani are Pekarik? E de-o vârstă cu mine. Noi facem patru puncte. E imposibil ca meciul cu Slovacia, al treilea, să nu aibă miză, iar cu Ucraina nu pierdem!”, a precizat Meme Stoica, 58 de ani, conform Orange Sport.

MM îndrumă suporterii tricolorilor să susțină negreșit prima reprezentativă, deoarece România și-a arătat adevărata valoare în preliminarii, atunci când nu a cedat în fața Elveției și a câștigat grupa de calificare la turneul final.

„X cu Ucraina şi să baţi Slovacia (n.r. – pentru calificare). Pe trei, noi. Îţi spun eu ce ne recomandă (n.r. – să fim peste Slovacia). Am bătut Elveţia, am câştigat grupa. Slovacia s-a chinuit cu Luxemburg, Slovacia s-a bătut până în ultima clipă cu Luxemburg să meargă direct la EURO. Vrei să-ţi citesc echipa Slovaciei?

Nu e comparabilă cu a noastră, sunt jucători mai slabi. În afară de Lobotka, n-au niciun fotbalist. Kucka? Aşa joacă şi Kurtic în naţionala Sloveniei şi când a venit în România săracul… Nu ştia Craiova cum să scape de el. Moruţan joacă în Turcia, ăia nu joacă!”, a încheiat oficialul FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed