Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Este decisiv

A nominalizat jucătorul care va face ravagii dacă va fi convocat la turneul final din Germania! Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu! Cine nu trebuie să lipsească de la EURO 2024.

Mihai Stoica a prefațat demersul primei reprezentative la EURO 2024! Singura modalitate prin care tricolorii vor ieși din grupe.

Mihai Stoica îi face echipa lui Edi Iordănescu!

Mihai Stoica i-a făcut echipa de bază lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024!

Managerul general al FCSB este de părere că Dennis Man nu trebuie să lipsească din primul 11 al echipei naționale, fiind cel mai bun fotbalist român al momentului.

„Ianis Hagi a intrat bine ieri, a făcut deposedare, a dat gol. Tănase, la fel, a marcat. A intrat bine și Man. A dat pasă și a mai făcut două faze excepționale.

Nu poate niciodată ca primul 11 al României să fie fără Man! E cel mai bun fotbalist român la ora actuală, de departe!

Dennis Man parcă este din altă categorie. Este prea bun la momentul ăsta!

Eu cred că diferenţa fost făcută de viteza de joc. Rar mi-a fost dat să văd o echipă atât de repede. Nu a semănat cu Elveţia, pentru că atunci am refuzat să jucăm. Aici am avut reacţie. Sunt meciuri amicale şi eu cred că Belgia nu poate să joace în viteza în care joacă această echipă a Columbiei”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Dennis Man s-a făcut remarcat în ambele meciuri de pregătire ale României, atât cu Irlanda de Nord, 1-1, cât și cu reprezentativa Columbiei, 2-3. Atacantul a reușit să marcheze în prima partidă, iar în cea secundă a bifat o pasă decisivă.

Turneul final din Germania se va desfășura în perioada 14 iunie-14 iulie. România se situează în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed