Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Ce a putut spune despre disputa dintre CFR Cluj şi Dinamo. Va stârni un mare scandal

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut spune despre disputa dintre CFR Cluj şi Dinamo. Oficialul grupării roș-albastre va stârni un mare scandal. Detaliul care l-a remarcat oficialul celor de la FCSB.

Mihai Stoica, reacție de zile mari după duelul dintre CFR Cluj și Dinamo! Oficialul vicecampioanei a remarcat doi jucători.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

CFR Cluj vs. Dinamo, 4-0, în cadrul etapei #27 din Superliga! Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, este de părere că rezultatul duelului a reflectat în totalitate realitatea din teren.

Oficialul roș-albaștrilor a pus sub semnul întrebării forma fizică a ardelenilor. CFR Cluj a întâmpinat dificultăți în a înscrie contra bucureștenilor, în prima repriză a duelului, conform orangesport.ro.

„Eu nu consider că este o înfrângere aspră. E mare lucru că s-a intrat cu 0-0 în pauză. Au fost ocazii rarisime, două mari pe finalul primei părți. Dinamo n-a contat! A părut că intră bine în meci, apoi a dispărut total.

Probabil terenul lui CFR e greu pentru echipele din subsol. A fost un galop de sănătate! E un scor care reprezintă realitatea fără niciun fel de dubiu.

Nu pot să îmi dau seama ce m-a impresionat. E o echipă atipică. Cu excepția lui Otele, jucător de viteză și care poate destabiliza în duelurile 1 vs 1, au la mijloc un jucător cu certă valoare, pe Tachtsidis. În rest, doar jucători puternici, cu forță. Nu pot să zic că m-a impresionat, dar în partea secundă au jucat singuri!”, a spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed