Mihai Stoica a dat tonul! Ce le-a cerut fanilor de la FCSB. S-a întâmplat chiar înaintea meciului

Mihai Stoica a dat tonul! S-a aflat ce le-a cerut fanilor de la FCSB. S-a întâmplat chiar înaintea meciului. Managerul oficial al roș-albaștrilor se teme de moldovenii lui Bogdan Andone.

FCSB se pregătește de meciul direct de duminică seara, împotriva celor de la FC Botoșani, iar Mihai Stoica are un mesaj special pentru fanii liderului din Superliga.

Mihai Stoica a dat tonul!

Mihai Stoica le cere suporterilor de la FCSB să vină în număr cât mai mare pe Arena Națională, duminică, pentru a-și sprijini favoriții, deoarece se așteaptă ca meciul cu FC Botoșani să fie unul foarte greu, mai ales ca Bogdan Andone este la conducere.

”Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.
Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica într-un videoclip postat de acesta pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed