Mihai Stoica l-a umilit pe Florin Talpan! Reacţie furibundă în procesul palmaresului. Ce i-a transmis juristului Armatei

Mihai Stoica l-a umilit pe Florin Talpan! El a venit cu o reacţie furibundă în procesul palmaresului. Managerul general de la FCSB a postat un mesaj pe Facebook în care comentează decizia ÎCCJ.

Curtea de Apel București va rejudeca apelul la decizia inițială a Tribunalului București, dată din iulie 2019. Potrivit acesteia, CSA Steaua a câștigat palmaresul de la înființare până în anul 2003 (21 de titluri și 20 de Cupe).

Mihai Stoica, reacție după decizia ÎCCJ

Mihai Stoica l-a ironizat pe juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan.

„Florineleeee, Costelușuleee, se rejoacă meciul. Ca la Sepsi”, a scris acesta pe Facebook, făcând referire la meciul dintre Sepsi și FCU Craiova din SuperLigă, care s-a rejucat după ce fusese oprit din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor.

În secțiunea de comentarii, Stoica a mai scris: „Cu arbitraj corect o aveți groasă”.

Mihai Stoica: „Steaua este FCSB”

Apoi, managerul general al FCSB a vorbit în termeni similari și la Orange Sport. El spune că instanța va decide că Steaua este FCSB.

„Doar partea noastră poate să spună că a câștigat. S-a admis recursul nostru. Cred că intrăm în normalitate. Instanțele vor lua decizia corectă, anume că Steaua este FCSB. Este aproape imposibil să digeri ce s-a întâmplat până acum. Subiectul e prea amplu.

Este o victorie mare pentru noi! Presupun că numele și stema se vor întoarce la noi. Și că gluma asta, echipa înființată în anul în care noi spulberam Sparta Praga și jucam cu Manchester City (n.r. – CSA Steaua, 2016), nu are sens”, a transmis acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Ce sa zic este clar,că FCSB este Steaua ar,fi anormali de data aceasta ca,cei care judecă, cazul CSA, FCSB (steaua) să de-a palmaresul unei echipe înfințată,in2017 nu vedeți,și voi clar care este Steaua adevărată FCSB, adică Steaua așa că nu mai lungiți domnilor și doamnelor procurori,și judecători acest proces ginditiva că,suntem milioane de suporteri, FCSB adică Steaua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed