Mihai Stoica l-a numit caricatură, Leo Strizu îl trimite spre pocăință: `Sunt un bun creștin!`

La o zi după ce Meme Stoica l-a mitraliat în direct, fostul A1 de la FCSB doar cu actele, Leo Strizu a răspuns. Dar nu așa cum era de așteptat, având în vedere răbufnirea violentă, când l-a asemuit pe managerul FCSB cu Fane Spoitoru.

„Eu mi-am asumat ieșirea de la televizor și ceea ce am spus cred că am spus doar adevărul. Nu va mai continua (n.r. conflictul cu Mihai Stoica), pentru că nu sunt omul care să ducă la nesfârșit scandalul.

Eu am spus ce am avut de spus și cred că am încheiat. Într-adevăr, am văzut compasiune, dar cred că în timpul ăsta de post, ar trebui să mergem mai mult spre pocăință și înțelepciune. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin.

Într-adevăr, nu că nu știam jucătorii, dar se pare că am făcut niște greșeli pentru care îmi cer scuze, dar nu cred că am făcut o greșeală enormă în care am împiedicat echipa de la rezultate. E adevărat, recunosc, am greșit. Am avut unele momente de ezitare, dar, de când am venit, am avut sufletul deschis către echipă, către colectiv”, a declarat Leo Strizu, pentru sptfm.ro.

”Uitați-vă ce față are!”

Ce spusese Mihai Stoica, aseară, la Orange Sport? „Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori.

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a comentat Meme în direct.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed