Mihai Stoica, făcut praf în direct! Dezvăluiri şocante din interior. Ce s-ar întâmpla, de fapt, la FCSB

Mihai Stoica, dictatorul! Cel puțin așa pare că se consideră managerul general al celor de la FCSB. După demisia lui Leo Strizu, mai multe informații din interiorul clubului au ieșit la iveală.

Fostul antrenor „marionetă” de la FCSB a început să povestească și relația pe care a avut-o cu Mihai Stoica.

„Mihai Stoica e un fel de Fane Spoitoru”

Fostul antrenor principal de la FCSB spune că relația sa cu Mihai Stoica a fost din ce în ce mai rece, odată ce a fost numit în funcția de tehnician de către Gigi Becali.

Strizu spune că managerul lui FCSB i-a transmis că trebuie să participe doar la conferințele de presă și la meciuri, nimic altceva.

De asemenea, Strizu nu a participat nici la cantonamentul echipei din Antalya, iar decizia de a-l lăsa acasă i-ar fi aparținut tot lui Mihai Stoica.

De aici vine și comparația lui Strizu, între Mihai Stoica și interlopul Fane Spoitoru, fostul antrenor fiind de părere că Mihai Stoica „nu poate fi controlat de nici un antrenor”.

„În primul meci, la Botoșani, în campionat, totul a fost bine. M-am fâstâcit pe la conferința de presă, am început să vorbesc eu prostii. După care, am venit acasă. M-am uitat în oglindă, pentru că după mine a intervenit Gigi și a zis: ‘Întrebați voi pe Strizu sau pe cine vreți voi de schimbări și echipă’. Mi-am dat două palme și am zis că la următoarea conferință le voi spune oamenilor pe bune ce sunt eu acolo. M-am dus, am intrat în conferință și am zis: ‘Băi, fraților, Pinti e 100% antrenorul echipei. El decide’. Eu n-aveam voie să folosesc pronumele eu sau noi, ci el sau ei.

Următorul meci, la o săptămână, în cantonamentul de dinaintea jocului, am rămas cu Pinti să mai discutăm. Eu nu mă cunoșteam foarte bine cu el, dar trebuia să discutăm. Ne-a prins seara, cina. Dimineața am avut conferința, am spus ce v-am relatat: ‘Noi suntem simpli executanți’. De la început mi-am dat seama că sunt antrenor paravan.

Când am spus că suntem doar executanți, vă dați seama că pe unul dintre noi l-a deranjat enorm. Mihai Stoica! Seara l-am văzut că intră și se uita atent la mine. Poate greșesc, poate nu l-a deranjat că am zis că suntem doar executanți, l-o fi deranjat altceva, dar l-am văzut că a intrat supărat. MM poate să aibă și două săptămâni toane proaste.

După care, primesc mesaj pe telefon: ‘Mă, tu ce cauți în cantonament?’. Da, de la Mihai Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament. A fost o discuție doar să particip la conferințe, să stau la club, să joc un tenis, să vorbesc cu Pinti și cu antrenorii. Mi-a zis: ‘Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit’. I-am zis: ‘Mă, MM-ule, hai să vorbim un pic’. ‘N-avem, mă, ce să vorbim’, mi-a zis. L-am întrebat ce trebuie să fac eu, deși mi-am dat seama ce trebuie. Mi-a zis: ‘Nimic, te duci la conferințe și la meciuri oficiale!’.

De atunci, eu mi-am dat seama că e groasă. Mi-am dat seama că ce vrea să facă MM la Stoica e un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie. Poate m-am dus prea departe, dar pe Mihai Stoica nu îl poate controla niciun antrenor. Când îl controlează antrenorul, nu știu dacă zboară antrenorul, dar…

M-am trezit dimineață, știam că nu plec în cantonament. M-a sunat cineva (n.r – din presă) dimineață: ‘Domnul Strizu, unde sunteți?’. ‘Dorm!’. ‘Păi, nu sunteți în cantonament?’. ‘Nu, asta e decizia conducerii și punct!'”, a spus Leo Strizu, la Fanatik.

După ce și-a dat demisia, Leo Strizu a început să ofere informații din interiorul clubului și să ofere detalii amănunțite despre experiența sa la clubul „roș-albastu”. Este de așteptat ca în perioada următoare să apară mai multe informații legate de plecarea sa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed