Mihai Stoica îl distruge pe Istvan Kovacs! Afirmaţii grave la adresa arbitrului. Oficialul de la FCSB s-a enervat în direct

Mihai Stoica îl distruge pe Istvan Kovacs! Afirmaţii grave la adresa arbitrului. Oficialul de la FCSB a fost deranjat de atitudinea pe care a abordat-o arbitrul din Carei. Nu mai suportă aerele de superioritate ale flieraşului.

Mihai Stoica, afirmații dure la adresa lui Istvan Kovacs! Managerul FCSB susține că arbitrul ia jucătorii peste picior.

Mihai Stoica îl distruge pe Istvan Kovacs!

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să publice convorbirea dintre Istvan Kovacs și Horia Mladinovici, arbitrul din camera VAR, în speranța că vor sfârși valul de critici ce s-a năpustit asupra arbitrului din Carei. Kovacs a avut o prestaţie de judeţ în Gruia. Nu a acordat două penalty-uri celor de la CFR Cluj.

Conversația dintre cei doi ar fi fost întreruptă preț de câteva secunde, timp în care se poate auzi cum Kovacs l-ar fi ”alintat” pe Mario Camora, căpitanul CFR-ului.

„Camo, Camo, Camo, Camo, nu este penalty, am verificat”, i-a spus Kovacs fundașului stânga.

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de lipsa de respect a arbitrului și a comparat situația cu cea din 2019, când Istvan Kovacs i-ar fi spus ”dispari” lui Florinel Coman, într-o partidă oficială, potrivit Orange Sport.

„Ce mi-a plăcut mult şi-mi dă speranţe pentru un viitor diferit e dulceaţa cu care se adresează Kovacs lui Camora, cu Camo. «Camo, Camo nu a fost». Cine e Camo, Camo? Ce înseamnă asta?

Lui Coman nu i s-a adresat cu «Comi», i-a vorbit foarte urât. «Camo, Camo» sau «Dispari»? Ce e asta?”, a afirmat Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed