Mihai Stoica declanşează un scandal uriaş! Atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu. Istvan Kovacs, mărul discordiei

Mihai Stoica declanşează un scandal uriaş! Atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu.

Mihai Stoica l-a amenințat pe președintele CCA! Managerul roș-albaștrilor vrea să se facă dreptate. Ce se va întâmpla cu Istvan Kovacs.

Mihai Stoica declanşează un scandal uriaş!

Kyros Vassaras, președintele CCA, i-a luat a mia oară apărarea arbitrului Istvan Kovacs, după greșelile de arbitraj pe care continuă să le facă în cadrul partidelor Superligii.

Vassaras a prezentat un video din cadrul partidei FCSB – UTA, filmuleț realizat de către un fan, pentru a analiza o decizie luată de către arbitrul George Găman.

Mihai Stoica a fost scos din sărite de către faptele președintelui CCA și l-a amenințat pe acesta cu proces.

„Cred că vom intenta un proces, studiem atent treaba asta. Scuză decizia unui arbitru care nu are un suport video și pune imagini puse de un fan pe internet la meciul de la Arad.

Nici din imaginea aia nu se vede dacă nu cumva mingea îl șterge pe piept întâi. E o imagine dubioasă. De ce nu e imaginea cu toată faza? În fine…”, a susținut MM.

În continuare, Stoica a comentat cu privire la declarațiile lui Vassaras în ceea ce privește decizia lui Sebastian Colțescu de a acorda penalty în partida FCSB – Farul, scor 1-0.

„Pe nimeni nu interesează dacă a avut intenție Băluță sau nu.

Asta putea s-o șteargă Vassaras, că mai știm și noi regulamente. Pe mine mă mulțumește că a spus că nu a fost o greșeală mare ca să intervină VAR-ul.

Deci e o fază controversată, iar Colțescu nu a greșit. Din moment ce spune că VAR-ul nu trebuia să intervină conform protocolului, înseamnă că nu a fost o greșeală”, a mai spus MM Stoica, la Orange Sport.

MM, ironii la adresa lui Istvan Kovacs

Managerul vicecampioanei susține că arbitrul a adoptat o atitudine dulce-falsă față de Mario Camora, în partida CFR Cluj – Petrolul, 1-0.

„Și exprimarea lui Vassaras spune multe, că toată lumea e împotriva lui. Vine cu o înregistrare că să-l disculpe pe Kovacs. Kovacs a greșit de ambele dăți și a fost scuzat că VAR-ul nu i-a dat verdictul, dar el a nu a văzut fazele în timpul meciului.

Mladinovic trebuia să spună simplu că nu e henț! Mi se pare o dulceață cum i se adresează Kovacs lui Camora sau poate e altcineva Camo. Eu nu știu cine e Camo. Lui Coman i-a spus direct dispari! Cine ești tu de fapt? Camo, Camo sau dispari?”, a mai spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed