Mihai Stoica face front comun cu Dan Petrescu! Scandal uriaş în Superligă. Ce i-a nemulţumit pe cei doi

Mihai Stoica și Dan Petrescu au făcut front comun! Cei doi foști colaboratori nu sunt de acord cu capacitatea loturilor la meciurile din Superligă.

Dan Petrescu și MM nu înteleg de ce echipele din Superligă nu sunt lăsate să aibă mai mult de 18 jucători în lot la meciurile din campionat.

Mihai Stoica și Dan Petrescu au făcut front comun

FCSB urmează să întâlnească pe CFR Cluj în Gruia, iar MM Stoica a ridicat o problemă la conferința de presă premergătoare meciului.

Managerul general de la FCSB i-a dat dreptate lui Dan Petrescu cu privire la numărul de jucători permiși în lotul unei echipe pentru duelurile din Superligă.

„Vreau să accentuez că și noi dorim să putem avea pe lista unui meci, în raportul de joc, mai mult de 20 de jucători. Poate nu 40, dar măcar 23. E important, Petrescu are dreptate. Are o strategie, are jucători cu experiență și vrea să-i țină aproape.

Noi avem altă strategie, am vrea să avem pe bancă și jucători tineri. E extraordinar pentru un copil de 18 ani să fie pe bancă lângă Omrani sau alt jucător cunoscut.

De ce nu putem? N-am nicio idee. Nu sunt destule locuri pe banca de rezerve? Trebuie făcut ceva în situația asta. În Europa, toți jucătorii se pot încălzi în timpul meciului pe margine, noi avem voie maximum 3. Ar trebui să fim puțin mai flexibili”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed