Mihai Stoica face dezvăluirea serii! FCSB a pierdut un om important din staff. A plecat la CSU Craiova

Mihai Stoica face dezvăluirea serii! FCSB a pierdut un om important din staff. A plecat la CSU Craiova. Chiar managerul general al vicecampioanei a făcut totul public în direct. L-a confruntat pe acesta.

Mihai Stoica a dezvăluit că analistul video al roș-albaștrilor, Marius Francisc, a plecat la CSU Craiova.

Mihai Stoica face dezvăluirea serii!

„Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova. Marius Francisc. I s-a oferit un contract de nerefuzat și va părăsi clubul. E liber, nu i se plătește nicio clauză. Nu mă așteptam. Azi am aflat, întâmplător, pe surse, apoi l-am confruntat, și mi-a confirmat”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Nu s-a oprit aici. Şi-a permis să facă şi o glumă. „Noi suntem ca Bayern Munchen, avem un plafon salarial pe care nu-l depășim. Vom găsi înlocuitor. Suntem în continuare un club atractiv pe piața analiștilor video”, a mai spus Stoica.

De altfel, Mihai Rotaru, acționarul principal de la CSU Craiova, a anunțat că va lua măsuri imediat după ce formația alb-albastră a ratat obiectivul din finalul sezonului. Trupa lui Rotaru a ratat cupele europene.

Întrebat dacă Neagoe va continua ca antrenor al echipei, Rotaru a confirmat, afirmând că dorește să întărească totuși staff-ul tehnic. „Da, și cred că Eugen Neagoe poate să fie ajutat pentru a face mult mai mult în sezonul viitor. Ajutorul e în două direcții: calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Și calitatea procesului de antrenament de zi cu zi, dar asta este dat de calitatea staff-ului. Cred că putem îmbunătăți ambele direcții”, a spus Rotaru, în urmă cu mai multe zile.

Colaboratorii lui Neagoe din staff-ul lui CSU Craiova au fost Bogdan Vrăjitoarea (antrenor secund), Daniel Tudor (antrenor de portari) și Ionuț Stancu (analist video).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed