Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi! Atac devastator al oficialului de la FCSB. Ce a putut să spună în direct

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi! Atac devastator al oficialului de la FCSB. S-a aflat ce a putut să spună în direct. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre stadionul pe care va juca la începutul sezonului.

Mihai Stoica este mâhnit că Arena Națională va fi închisă între 15 iulie și 15 august. Astfel, FCSB e nevoită să se mute.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi!

Mihai Stoica spune că FCSB va alege „Arcul de Triumf”, dar și stadionul Ghencea este o variantă. Vicecampioana a depus deja o cerere pentru a juca acolo. „Avem stadionul Arcul de Triumf, Ghencea și arena de la Târgoviște, atât timp cât Arena Națională nu e disponibilă. E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion și să nu-l folosești (n.r- referire la stadionul Ghencea).

O să fie gaură în buget. Stadionul e o gaură. S-a făcut ca să se piardă zilnic bani. Asta au decis cei care sunt în măsură să decidă”, a spus Stoica, în direct la OrangeSport.

FCSB a reluat procedurile prin care speră să obțină dreptul de a evolua pe arena din Ghencea. Până acum a primit doar refuzuri.

Între conducerea echipei Armatei și FCSB e un război care se poartă mai ales în instanțe. În urmă cu aproape 10 ani, Gigi Becali a fost deposedat de marca Steaua. Conducerea roș-albaștrilor a trimis din nou solicitări, prin care a cerut să-i fie permis să închirieze arena respectivă.

Echipa Armatei, fără drept de promovare în Superliga, nu va avea meciuri în Ghencea, măcar în a doua jumătate a lunii iulie. Liga 2 va debuta abia în primul weekend din august.

Un motiv pentru care stadionul Steaua e dorit de FCSB mai mult decât Arcul de Triumf e afluența mare de spectatori pe care clubul lui Becali a avut-o în sezonul recent încheiat. Exclusiv la jocurile din campionat, media de fani acasă a fost, de departe, cea mai mare din campionat și a trecut de 15.000. Capacitatea arenei de la Arc e de sub 9.000 de locuri, în vreme ce în Ghencea sunt disponibile 30.000 de scaune.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed