Mihai Stoica face anunţul momentului! Gigi Becali, dat de gol. Mutarea de ultimă oră a patronului de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica face anunţul momentului! Gigi Becali a fost dat de gol în direct. S-a aflat care este mutarea de ultimă oră a patronului de la FCSB pe piaţa transferurilor.

Mihai Stoica a spus clar. S-a decis soarta lui Andrei Cordea. Gigi Becali este aproape de a-l ceda pe mijlocaş în MLS.

Mihai Stoica face anunţul momentului!

Mihai Stoica nu-şi face griji dacă Andrei Cordea pleacă în MLS. A găsit deja înlocuitorul perfect pentru acesta. David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru jucător.

Două goluri în 13 meciuri de campionat a înscris Miculescu după venirea la FCSB. Tot atât marcase în primele trei etape, pentru UTA. ”(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orangesport.

Latifundiarul din Pipera a cerut cinci milioane de euro americanilor pentru a-l ceda pe Andrei Cordea în MLS.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed