Mihai Stoica, dezvăluirea momentului. A vrut să aducă la FCSB doi jucători care au ajuns la Manchester City și Real Madrid

Mihai Stoica, dezvăluirea momentului. Managerul general al FCSB-ului a ”țintit” doi fotbaliști din Ligue 2.

FCSB putea să aibă în curte doi jucători care au ajuns să evolueze pentru Manchester City și Real Madrid.

Mihai Stoica, dezvăluirea momentului

Mihai Stoica a dezvăluit că a asistat acum ceva timp la un Meci din Ligue 2 ( al 2-lea eșalon fotbalistic din Franța) și a remarcat 2 jucători.

Benjamin Mendy și Mahrez au fost cei doi jucători pe care pusese ochii managerul lui FCSB.

Cei doi au ajuns să joace în prezent la Real Madrid ( Benjamin Mendy) și la Manchester City ( Mahrez).

„Se joacă un fotbal de un nivel extraordinar (n.r. în Ligue 2). Vă dau un singur exemplu, am fost la un moment după un jucător, Riviere – dar nu Riviere ăla cunoscutul, de la Monaco (n.r. Emmanuel Riviere, fost fotbalist la Saint-Etienne, Toulouse, Monaco sau Newcastle United), în fine.

Şi am văzut Le Havre cu Grenoble, un meci cu un nivel fantastic. Şi mi-am însemnat nişte jucători pe care îi remarcasem. Unul era Mahrez şi celălalt era Mendy, care era împrumutat acolo.

Acum, să mărturisesc, nu ştiu dacă dacă era Ferland sau dacă era celălalt Mendy (n.r. Benjamin Mendy). Că amândoi au jucat la Le Havre, amândoi sunt împrumutaţi acolo, amândoi sunt fundaşi stânga. Oricum, erau buni amândoi. Unul e la Real Madrid şi celălalt are probleme, dar şi le rezolvă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB se luptă pentru titlu în acest sezon din Superliga și se află pe locul 3 la 6 puncte distanță fața de liderul CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed