Continuă curățenia la FCSB! Pleacă încă un jucător de la vicecampioana României. Mihai Stoica a făcut anunțul: `Poate să plece, discutăm miercuri`

Continuă curățenia la FCSB! Vicecampioana României a renunțat la zece jucători în această iarnă și se pregătește al 11-lea.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB este gata să se despartă de Boban Nikolov.

Continuă curățenia la FCSB

Perianu, Dumiter, I. Stoica, Musi, R. Boboc, M. Dulca, B. Rusu, Fl. Achim, Bouhenna și Ducan sunt jucătorii care au părăsit vicecampioana României în această pauză de mercato.

Boban Nikolov se pregătește și el de plecare după cum a anunțat Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

„Boban nu mi-a zis nimic, a fost liber luni și marți. A venit târziu la echipă, nu a făcut pregătirea. Când vii după ce ai lăsat Italia acasă, chiar la Palermo, în barajul pentru Mondial, e normal să ai niște așteptări…

Se aștepta să joace mai mult. Dar la momentul ăsta, când e un jucător care termină contractul în vară, iar ceilalți au 3-4-5 ani din contract, e mai greu. Poate să joace în locul lui Olaru, lui Edjouma? Pentru că de Șut nu se discută în momentul ăsta, el e închizătorul.

Eu îl cred că e nemulțumit, dar nu e genul care să facă atmosferă proastă. Dacă are oferte, poate să plece. Discutăm miercuri.

Știți ce se întâmplă? E prima dată după mulți ani când avem toți jucătorii apți. Acum se mai trage de timp cu Ovidiu Popescu pentru că e prea mică distanța de la accidentare, dar poate juca și el”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Nikolov a avut doar zece apariții în tricoul lui FCSB în acest sezon și nu a marcat niciun gol.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari