Elias Charalambous, în alertă! Probleme mari pentru Florinel Coman. Mihai Stoica s-a decis să dea cărţile pe faţă

Elias Charalambous, în alertă! Probleme mari pentru Florinel Coman. Mihai Stoica s-a decis să dea cărţile pe faţă. Vedeta celor de la FCSB a avut mari probleme medicale în timpul meciului cu Farul.

Elias Charalambous a avut un mare handicap în meciul cu Farul. Vedeta Florinel Coman a jucat cu probleme medicale.

Elias Charalambous, în alertă!

Chiar dacă a fost răcit, Florinel Coman a fost titular în victoria celor de la FCSB cu Farul și chiar a jucat până la finalul meciului. „Nimeni nu poate să zică că a fost cineva care să nu dea tot, mulţi nu au venit prea bine de la naţională. Coman care a fost foarte bolnav. Mi-a spus că niciodată nu s-a simţit aşa rău pe durata unei partide.

Faptul că el a terminat pe teren deşi s-a simtit foarte rău, a fost gripat, faptul că a rămas până la sfârşit spune multe despre noul Coman. Semnalul a fost ăsta. Dacă Olaru care este poate cel mai… jucatorul care face cel mai intens efort la un moment dat a ridicat mâna şi a zis că nu mai poate.. Pantea la fel. Nu mai putea…”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Vedeta lui Elias Charalambous, Florinel Coman a spus că știa încă de la început ce meci greu o așteaptă pe FCSB la Ovidiu. „Un meci greu cu echipa campioană, pe un teren unde se câştigă greu. Ne bucurăm că am reuşit să practicăm un fotbal ok şi am ieşit învingători. Nu mă simt răzbunat, e un meci de campionat, drumul e lung. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, dar am venit pregătiţi şi important e că nu am primit gol.

Sincer, astrele par aliniate, dar trebuie să rămânem la fel, concentraţi, pentru că trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm, indiferent că jucăm cu echipa campioană sau cu o echipă din subsolul clasamentului”, a spus Florinel Coman la finalul partidei cu Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed