Mihai Stoica a rămas mască! Ce a putut să facă noul antrenor de la FCSB: ‘E peste aşteptări’

Mihai Stoica a rămas mască după ce l-a văzut la treabă pe noul antrenor de la FCSB. Managerul general al clubului a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Elias Charalambous.

Stoica a făcut o serie de declarații la un eveniment prin care s-a încurajat adopția câinilor.

Mihai Stoica îl laudă pe Charalambous

Mihai Stoica a declarat că este impresionat de noul antrenor de la FCSB. Cipriotul a urmărit meciul dintre Poli Iași și Gloria Buzău, iar observațiile făcute despre Alexandru Musi, jucător cedat de FCSB moldovenilor, l-au lăsat mască pe Stoica.

„Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Este peste așteptări. Vine cu ceva nou. Are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal. Nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu.

M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează. Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe.

Elias se uită la meciuri, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”, a spus MM.

Stoica, despre relația cipriotului cu Mihai Pintilii

„Colaborarea cu Pintilii va fi fără fisură. Pinti își dorea foarte mult să vină cineva, avea o presiune enormă și a plătit pentru greșeli pe care nu le-a făcut. A fost suspendat doar pentru ca Burchel să-și arate mușchii. Omul nu a dat indicații, a stat pe bancă liniștit. În fine, am îngropat securea”, a afirmat Mihai Stoica.

MM a avut și un mesaj acid pentru cei care au râs de Charalambous.

„Comentarii malițioase vor fi tot timpul, mai ales din partea unora. Chiar dacă nu e sezonul strugurilor… ei sunt acri. Ce să faci? Adevărul este că am văzut și eu ieri niște struguri, erau prea mari, parcă pe steroizi. Nu știu, o fi ceva în atmosferă, o fi primăvara. E greu când îți dorești să fii pe undeva și nu ai loc”, a mai spus managerul general.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed