Mihai Stoica a dat verdictul! Ce se va întâmpla cu vedeta lui Elias Charalambous. Anunţ clar despre Vlad Chiricheş

Mihai Stoica a dat verdictul! A sărit în apărarea jucătorului vicecampioanei. Ce se va întâmpla cu vedeta lui Elias Charalambous. Anunţ clar despre Vlad Chiricheş.

Mihai Stoica, în conflict cu patronul FCSB! Se contrazic pentru Vlad Chiricheș. Jucătorul are viitorul incert.

Mihai Stoica a dat verdictul!

Gigi Becali s-a enervat și a declarat public faptul că regretă suma pe care a investit-o în transferul lui Vlad Chiricheș, imediat după accidentarea fundașului. Chiricheș va sta în repaus încă o lună.

Mihai Stoica l-a contrazis pe latifundiarul din Pipera, susținând că declarațiile sale au fost făcute într-un moment de incertitudine. 

MM a anunțat revenirea lui Vlad Chiricheș pe gazon, în aproximativ 3-4 săptămâni. Internaționalul va începe pregătirea fizică pe cont propriu, săptămâna viitoare.

„Gigi Becali gândeşte cu voce tare la toate emisiunile la care este invitat pe calea undelor.

Sub nicio formă nu e genul care să-i pară rău sau se gândească câţi bani a cheltuit cu Chiricheş şi nu joacă, cu Panţîru şi nu joacă.

Trece la capitolul pierderi, doar că gândeşte cu voce tare. Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă.

Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine. După pauza internaţional. Am spus, la începutul lui noiembrie”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Chiricheș a jucat de-a lungul carierei pentu FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

În 2013, Gigi Becali a dat lovitura cu Vlad Chiricheș. Tottenham l-a cumpărat pentru 9,5 milioane de euro, o sumă nemaiîntâlnită în fotbalul național, până la acel moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed