Mihai Stoica s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa rivalilor după Rapid-CFR Cluj. Va ieși un scandal uriaș

Mihai Stoica s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa rivalilor după Rapid-CFR Cluj. Va ieși un scandal uriaș.

Rapid a învins-o pe CFR Cluj cu un scor de 3-1, în meciul din etapa a 10-a din Superliga. După meci, Mihai Stoica a ieșit în față cu ironii, postate pe Facebook, la adresa clujenilor.

Mihai Stoica, atac la adresa CFR-ului

La scurt timp după miezul nopții, oficialul celor de la FCSB a postat un mesaj scurt, ironizând rivala CFR Cluj.

„No K no party” (n.r. Fără K nu e petrecere), a scris Mihai Stoica.

Totul s-a interpretat ca și cum MM ar face referire la Istvan Kovacs.

Deoarece în meciul dintre CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, din etapa trecută, arbitrul a refuzat două penalty-uri pentru echipa ploieșteană, ceea ce a făcut ca CFR să obțină cele trei puncte.

Primul penalty trebuia acordat în prima repriză, când portarul Răzvan Sava l-a faultat în careu pe Musi (minutul 32). Iar cel de-al doilea penalty trebuia dat imediat după pauza dintre reprize, atunci când Ajeti l-a lovit pe Pedro în propriul careu.

La niciuna dintre cele două faze arbitrul Istvan Kovacs nu a reacționat. Însă, nici cei din camera VAR, Horia Mladinovici și Ovidiu Robu nu i-au recomandat lui Kovacs să revadă fazele la marginea terenului.

Stoica a explicat mesajul

După 10 ore de la mesajul publicat, oficialul roș-albaștrilor a revenit cu o nouă postare în care a explicat că nu era vorba de Istvan Kovacs.

„S-a înțeles greșit mesajul “No K no party”. Sunt dator opiniei publice cu o explicație. Asta pentru a limpezi lucrurile. Ieri, Elias Charalambous, Lucian Filip și Ovidiu Kürti și-au aniversat ziua de naștere. Ne-am pregătit să-i celebrăm. Doar că Ovidiu Kürti a uitat să-și încarce autoturismul și n-a mai ajuns la Sibiu, unde-l așteptam cu nerăbdare. Astfel, nu s-a putut organiza party-ul plănuit. No Kürti no party”, a scris acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed