Mihai Stoica a dat verdictul! Ce a putut spune despre marea rivală. Adrian Mutu se va enerva  

Mihai Stoica a dat verdictul, după ce Oțelul și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa cu numărul 28 din Superliga.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a făcut mai multe comentarii care cel mai probabil îl vor enerva pe antrenorul ardelenilor, Adrian Mutu.

Mihai Stoica a dat verdictul. Ce spune despre rivalii de la Cluj

Mihai Stoica a analizat meciul dintre Oțelul și CFR Cluj. Oficialul FCSB a urmărit atent partida în contextul în care ardelenii luptă pentru titlu. Stoica spune că rezultatul meciului a fost unul echitabil.

„Am avut senzaţia că în prima repriză a fost doar Oţelul pe teren. Putea să facă 2-0, apoi 2-1, dar când egalezi în prelungiri e complicat să spui să meritai să câştigi. Pe undeva să spun că e corect rezultatul ăsta.

Şansa uriaşă a CFR-ului a fost că la Galaţi nu au jucat fundaşii. Dorinel Munteanu a fost silit să alinieze o formulă fără fundaşii săi, jucători extrem de importanţi.

Practic, a jucat fără jumătate de echipa. Cu toate astea, a făcut un joc bun şi nu merita să câştige, dar în niciun caz să piardă. Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB este lider în Superliga, cu 58 de puncte, în timp ce CFR Cluj este pe locul 2, cu 49 de puncte. Rapid este pe poziția a treia cu 48 de puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed