Gigi Becali se va enerva cumplit! Atac devastator la adresa şefului de la FCSB. L-a umilit în direct

Gigi Becali se va enerva cumplit! Atac devastator la adresa şefului de la FCSB. L-a umilit în direct, atât pe el, cât și pe întreaga grupare roș-albastră. Nimeni nu s-ar fi așteptat la cuvinte atât de dure.

Gigi Becali, făcut praf, în direct, de către Cristi Balaj! Adevăratul motiv pentru care FCSB nu ar fi făcut performanțe în Europa.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

”În play-off este posibil să fie omenie!”, a fost afirmația patronului FCSB, în contextul alianțelor ce s-ar putea forma la finalul campionatului intern.

Becali a anunțat că își dorește ca Hermannstadt să nu se situeze printre primele șase formații din ierarhie, sugerând că sibienii ar putea pune la cale un blat cu Rapid.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a fost complet deranjat de afirmația lui Gigi Becali, susținând faptul că lipsa performanțelor FCSB-ului din ultimi aii s-au clădit pe faptul că patronul se concentrează mai mult pe activitatea altor echipe, decât pe demersul propriei formații.

„Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. – Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. – FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj… atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite!”, a declarat Cristi Balaj, la GSP Live.

Declarațiile latifundiarului din Pipera

”În play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi!”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed