Mihai Rotaru se teme de meciul cu Oţelul! Avertisment pentru propria echipă. Ce le-a transmis jucătorilor lui Ivaylo Petev

Avertismentul dat de Mihai Rotaru pentru propria echipă. Patronul de la CSU Craiova a declarat că se teme de Oțelul. Mesajul transmis jucătorilor lui Ivaylo Petev înainte de meciul din Cupă.

CSU Craiova va juca joi seara meciul din Cupa României, cu Oțelul Galați. Meciul va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 19:30.

Mihai Rotaru se teme de meciul cu Oţelul!

Mihai Rotaru a prefațat meciul de joi seara. Deși a declarat că principalul obiectiv al echipei este Cupa Rimâniei, acesta mărturisit că se teme de echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Oltenii sunt pe val în Superliga, dar nu neglijează nici Cupa României.

Mai mult, Rotaru a spus clar ce obiectiv are echipa sa, pe acest final de sezon, conform sport.ro. ”O atmosferă bună după victorie, dar și o atmosferă de maximă seriozitate, de responsabilitate, pentru că urmează cel mai important meci al sezonului de până acum. Sfert de finală cu Oțelul Galați în Cupa României. Pentru noi, Cupa este obiectivul principal. Cupa României și podiumul Ligii 1. Suntem în grafic și nu vrem să ratăm vreunul dintre obiective.

Să nu uităm că Hagi a venit cu o echipă de copii și chiar dacă noi am câștigat, până la pauză putea să fie 3-0 pentru Farul. Am avut atunci un Lazar într-o formă excepțională și am reușit să ținem un 0-0 și ulterior să câștigă. Am jucat la Tunari cu rezervele și am fost conduși până în minutul 93 cu 1-0, ei putând să facă chiar 2-0 și am egalat cu un gol seminorocos.

Avem niște antecedente. Nu mai vorbesc de anul trecut, cu Mirel Rădoi, la Câmpia Turzii, când la 1-0 au avut penalty și am reușit să smulgem un egal.

Am avut niște experiențe nefaste. De asta toată lumea trebuie să se trezească și să fie cu ochii ațintiți pe Cupă și să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga meciul de mâine”, a spus Mihai Rotaru pentru sursa menționată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed